Mára egy korszerű, minden igényt kielégítő ifjúsági szálló uralja a hangulatos teret. A létesítményt szeptember 23-án adták át ünnepélyes keretek között rendeltetésének.

 

Kiss Attila polgármester elmondta, jó döntés volt, amikor a felújítás helyett egy új épület megvalósítása mellett tették le a voksukat. A polgármester véleménye szerint, az új létesítmény nagyban hozzájárul majd a város idegenforgalmi fejlődéséhez, amely az utóbbi időben már így is növekvő eredményeket mutat.

Halász János országgyűlési képviselő, a Magyar Művészeti Akadémia felügyelő testületének elnöke úgy fogalmazott, aminek ára van, annak megvan a haszna is. A fürdőkerti beruházás is olyan, amely hozzáad a város értékéihez – hangsúlyozta a szónok.

Tiba István országgyűlési képviselő a látványos fejlődésre hívta fel a figyelmet, amely Böszörményt jellemzi. Ennek egy újabb példája az ifjúsági szálló megépülése. Olyan fejlesztés, amellyel a város és az ország is gazdagodott.

Konyári Anett projektmenedzser ismertette a hallgatósággal a beruházás főbb adatait. A 313 millió forintos ifjúsági szálló megépítéséhez 188 millió forintos pályázati támogatás is párosult. A létesítmény 54 vendég fogadására alkalmas.

hajduboszormeny.hu