A város két legforgalmasabb útját a Baltazár és a Szoboszlói utcák utjait „öltöztették új köntösbe a közelmúltban. A 200 millió forintos beruházás befejését követően adták át hivatalosan is ezeket rendeltetésüknek, október 9-én.

Kiss Attila köszöntőjében megfogalmazta, hogy a beruházás nem csak az utak felújítását érintette, hanem a járda, a csapadékvíz elvezető rendszer, a közvilágítás is megújult az érintett szakaszokon. Gondoskodtak a fák pótlásáról is: 100 egyedet ültettek el.
Kiss Attila bejelentette, hogy a 2006 óta eltelt időszakban mostanáig 15 milliárd forint fejlesztési forrás érkezett a városba, s ezáltal a város rangjához méltó fejlesztéseket valósított meg.

Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár átadójában Böszörménnyel kapcsolatban kiemelte, a hagyományok tisztelete mellett a bátor, előretekintő fejlesztési irányokat, amellyel a város vezetése igyekszik minél komfortosabbá tenni az itt élők mindennapjait. Majd Gajdán Viktor projektmenedzser a beruházás tartalmi részéről tájékoztatta az ünneplő közönséget.

(Gargya Imre)